Voor alle onderwerpen aan het juiste adres!
Vul het e-mailadres in dat bij dit account hoort. Er zal een verificatiecode naar dat e-mailadres worden verzonden. Wanneer de verificatiecode is ontvangen, kan een nieuw wachtwoord worden gekozen voor dit account.
 

Opmerkelijk nieuws

Broer en zus (10 en 11) stelen auto van moeder in VS nadat zij speelgoed afpakt
Een tienjarige jongen en zijn elfjarige zus zijn in Florida aangehouden op de snelweg. Het tweetal had uit woede de auto van hun moeder gestolen nadat zij speelgoed had afgepakt. Toen ze aangehouden werden, hadden de kinderen al 320 kilometer gereden.
Recordaantal egels waargenomen bij landelijke telling
Tijdens de egeltelling van afgelopen weekend heeft een recordaantal van 5.505 deelnemers een recordaantal egels geteld, meldden de Zoogdiervereniging, Egelbescherming Nederland en Tuintelling woensdag.
Video | Ieren gooien duizend laarzen in de lucht voor wereldrecord
Ieren gooiden woensdag massaal regenlaarzen in de lucht in het plaatsje Ratheniska. Ze probeerden het wereldrecord te breken tijdens een landbouwbeurs met verschillende wedstrijden.

Tech

Geen verbod op iPhone 12 in ons land, Apple werkt aan oplossing voor straling
Vooralsnog komt er geen verkoopverbod voor de Apple iPhone 12 in Nederland. Het toestel geeft in sommige gevallen te veel straling af, maar dat zorgt niet voor directe gezondheidsrisico's. Daarom wacht toezichthouder RDI een aanpassing van Apple af.
Chinese hackers stelen 60.000 mails van Amerikaans ministerie
Bij een aanval van Chinese hackers op de mailbox van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zijn eerder dit jaar 60.000 mails gestolen. Dat zegt een stafmedewerker van de Senaat tegen persbureau Reuters.
Facebook-baas Mark Zuckerberg laat AI-chatbots voor WhatsApp zien
Binnenkort kun je op WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger praten met chatbot Meta AI. Dit is het alternatief van Facebook-moederbedrijf Meta voor de populaire AI-chatbot ChatGPT.